Hogyan segít nekünk a vagyonkezelés?

vagyonkezeles A nagyobb vagyonnal rendelkező személyek joggal kérdezhetik, hogy merre vannak a legjobb befektetési lehetőségek? A válasz természetesen függ a befektetendő összes nagyságától is. A vagyonkezeléses lehetőségek kétségtelenül kecsegtetőek. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez leginkább a több tízmillióval rendelkező személyeknek éri meg. Olyan pénz, amiről az ember biztosan tudja, hogy nem lesz rá napi szinten szüksége. Azon belül is azoknak, akik több tíz évben gondolkodnak. Ezt azért fontos megjegyezni, mert ha kiszedegetjük a pénzt, akkor hosszú távon az egész semmit nem ér.

Ettől függetlenül természetesen megéri felkeresni az adott vagyonkezelőt. Így alapos tájékoztatást kaphatunk a vagyonkezelés részleteiről. Hisz Ön is tudja, egy konzultációval nem veszíthet semmit! Utána pedig eldöntheti, hogy ez valóban Önnek való-e.

Befektetési alapból nincs hiány

Sokan nem is sejtik, hogy hányféle alap van a piacon, amibe az ember a pénzét teheti. Minden befektetési alapot alaposan át kell nézni, hogy megtaláljuk a nekünk (pontosabban a pénzünknek) leginkább megfelelőt. Forint vagy külföldi deviza? Milyen az 1 éves hozama? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása kulcsfontosságú. A Concorde befektetési tanácsadás keretében minden alappal kapcsolatos kérdésre választ kap.

Itt jön képbe a Private Banking

Ha két szóban szeretnénk leírni: Exkluzív és személyre szabott. A Private Banking lényege, hogy a hagyományos banki szolgáltatásokkal szemben sokkal nagyobb figyelmet fordítanak az ügyfelek egyéni igényeire. A kulcsszó az egyéni. Hiszen ennek a hosszú távú partneri kapcsolatnak az a célja, hogy a befektető egy személyre szabott befektetési „csomagon” belül a maximálisat hozhassa ki a tőkéjéből.

A Concorde arra is figyel, hogy ügyfelei sose maradjanak válasz nélkül. A sose itt bizony éjjel-nappalt jelent! Az ügyfelekkel foglalkozó privát bankárok ugyanis nullától huszonnégy óráig elérhetőek. Ezzel is megerősítve azt az érzést, hogy a pénzünk jó kezekben van!