Online számlanyitás és ingyenes bankszámla

0-forintos-bankszamlaManapság, amikor más sem hallunk, mint hogy milyen különböző terheket kell viselni a banki szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleknek, szinte zene a fülnek az olyan információ, hogy online ingyenesen lehet bankszámlát nyitni és netán 0 forint a bankszámla számlavezetési díja.

Amennyiben valaki hajlamos lenne ezt áprilisi tréfának tekinteni, ajánljuk figyelmébe az AXA Bank OKÉ bankszámlacsomagjait és a bankszámlaválasztót!

Bankszámlanyitás és bankszámla csomagok

Négyféle létezik és a bankszámlára érkező jövedelem-jóváírás, illetve a bankolási igények szerint érdemes választani közülük. Az OKÉ 2, 3 és 4 bankszámlákban közös, hogy a meghirdetett feltételek teljesülése esetén (az OKÉ2 számlán ez mindössze 125 ezer forint, maximum két részletben érkező jövedelem-jóváírás) ingyenes a bankszámlanyitás, költségmentes a bel- és külföldi bankkártyás vásárlás, és – ami talán a legfontosabb – 0 forintos a havi bankszámlavezetési díj. S ez nem minden!

Ingyenes bankszámla szolgáltatások

Az OKÉ2 bankszámlához kapcsolódó feltételek teljesítése esetén internetbankos ügyintézéssel az online bankszámlanyitás után havi egy eseti átutalás, havi egy csoportos beszedési megbízás és ugyancsak havi egy rendszeres átutalási megbízás a meghirdetett értékhatárig teljesen költségmentes. (A tranzakciók értékhatára tranzakció típusonként külön-külön 100 ezer forint.)

Maga az online bankszámlanyitás végtelenül egyszerű: a Bank számlanyitási felülete könnyedén végigvezet mindenkit a cseppet sem bonyolult folyamaton, és tartalmazza a szükséges és kellően részletes tájékoztatást is. A bankszámlaigénylés után nem sokkal a Bank ügyfél-azonosítás céljából felkeresi Önt, így idő- és pénzpazarlás nélkül máris kész az akár 0 forintos bankszámla.