Motoros szánnal a havas Bihari hegyekben

motoros szán túraMotoros szánon 180km/h-val siklani a ropogó havon. Mindezt az Erdélyben található Bihari hegyekben, ahol a természet érintetlensége és tisztasága fogadja a látogatót. Magas hegycsúcsok, hatalmas fenyőfák, a levegő tisztasága, a vastag hóréteg makulátlan fehérsége, ezt mind saját érzékszerveivel tapasztalhatja az ott lezajló motorosszán túrák valamelyikén.

Miért ajánlatos részt venni legalább egyszer egy motorosszán túrán?

A motorosszán túra az extrém sportok közé tartozik, ennek ellenére mégsem csak a legbátrabbak sportja! Ha nem szeretné saját maga szabályozni a fék-és gázkart, akkor sincs ok aggodalomra, ugyanis motorosszán túrán részt vehet utasként is. Haladók nagy számban látogatnak vissza évről-évre a túrákra, emellett egyre több kezdő is veszi a bátorságot, hogy megtanuljon motoros szánozni. Lépésről lépésre a kezdőkből haladó válik és azon kapják magukat, hogy teljesen behódolnak e sport szenvedélyének. Élményekkel gazdagodnak, magabiztosságra tesznek szert, amire az életben is nagy hasznát látják. Mindemellett megtanulnak csapatban együttműködni. A motoros hószántúra alkalmával erősödik a csapatszellem, a tagok jobban megismerik saját és társaik képességeit.

Mit biztosítanak a motorosszán túra alatt?

A nagy sebességű, sítalpas masina mellett minden résztvevőt ellátnak védőfelszereléssel, illetve a csapat számára biztosítanak egy tökéletes helyismerettel rendelkező tapasztalt túravezetőt.

Bővebb információért kattintson ide >> hoszan.hu/motoros-szan/