Amit az adósságrendező hitelről tudni kell – hitelkiváltás

Sajnos idehaza a legtöbb embernek nem ismeretlen helyzet, hogy egyszerre többfelé kell törlesztenie, ezért könnyen megoldhatatlannak tűnő gondok között találhatják magukat.

Azonban ezek csak azoknak tűnnek, mert a Citibank adósságrendező hitel segítségével a legsúlyosabb helyzet is megoldható.

Az adósságrendező hitel feltételei

Ingatlanfedezet és kezes nélkül igényelheti a 400 ezer és 3 millió forint közötti összeget, amelyet bármilyen, fedezet nélküli hitel kiváltására fordíthat.

Ilyen a folyószámla- vagy áruhitel, a hitelkártya tartozás, az autó- vagy személyi kölcsön.

Azonban hogy ne ott legyen, ahol a part szakad, az adósságrendező kereten felül további összeget igényelhet, amit szabadon arra használ fel, amire akar. Mindegyik összeg tovább emelhető, ha kezest von be, vagy ha például a bankban meglévő személyi kölcsönét váltaná ki személyi hitellel (hitelkiváltás).

A Citibank adósságrendező hitel természetesen forintalapú, így aztán nincs árfolyamkockázat: a törlesztő részletek meghatározottak és nem is változnak a futamidő alatt. Amennyiben a futamidő alatt Citibank folyószámlára érkezik rendszeres munkabér átutalás, jóval kedvezőbb kamattal és alacsonyabb törlesztővel igényelhető a kölcsön. A kezelési költség amúgy is akár 1 százalék (lehet), míg maga a kamat akár 15,09. A részletekért keresse fel a www.citibank.hu oldalt vagy személyesen bármelyik fiókot.