Airsoft, az igazi önfeledt kikapcsolódás

airsoft-pályaHobbisport, szimulációs játék, csapatépítő játék – ezekkel a kulcsszavakkal írhatjuk le napjaink egyre népszerűbb kikapcsolódási lehetőségét, az airsotfot. Aki egy kis lövöldözésre, baráti harcra vágyik, az aersoftban máris megtalálja, amit keresett. Ha unja a paintballban vagy a lasertagben használt fegyverutánzatokat, a valódi fegyverekkel űzött softair játékot önnek találták ki.

Az airsoft biztonságos!

Őszintén, melyik kisfiú nem vágyott arra, hogy puskát ragadjon és lövöldözzön, katona legyen? Az álmokat az airsoft pályán veszélytelenül és ellenőrzött keretek között, mégis a szabadság élményével valósíthatja meg. Az airsoft pályákat terepakadályokkal nehezítik, hogy aztán a két erszoft csapat egymásnak eshessen. Az airsoft célja mindig a szabálytól függ: az airsoft game-et játszhatják valamely bázis elfoglalásáért, egy tárgy megszerzéséért vagy egy adott személy célba juttatása érdekében, miközben veszélyek leselkednek az airszoftozókra.

Ha csapatépítés, akkor airsoft

Az airsoft játék nagyszerű csapatépítő program, de például a legénybúcsú egyik tökéletes eleme is lehet, amely az égbe röpíti az adrenalinszintet. A szentendrei airsoft pályán nagyszerű feladatokat lehet végeztetni a vőlegénnyel, és az airsoft játék ára is kedvező. Erről a www.sovietairsoft.hu honlapon győződhet meg.