Régi lakáshitel törlesztés új kölcsönből

Elege van abbóID-10044275l, hogy magas a lakáshitel törlesztője, és még a forintosítást követően is alig győzi befizetni a részleteket? Kiszámítható, stabil jelzáloghitelre vágyik, olyanra, amellyel akár jelentős összeget takaríthat meg havonta a jelenlegi lakáshiteléhez képest?

A megoldás a lakáshitel kiváltás

Az elmúlt hónapokban különösen aktuális lett ez a kérdés, éppen ezért nem szabad tétlenkedni, hiszen minél később indul el a jelzáloghitel kiváltás, a hónapok alatt annál több pénzt fizet ki. A különböző pénzintézetek több ajánlatot is kínálnak, ám a Sberbank Magyarország Zrt. („Sberbank”) kedvező lakáshitel konstrukciója garantáltan felkelti az érdeklődését. Nem véletlenül használják sokan a fair jelzőt a patinás Sberbank jelzáloghitel ajánlatával kapcsolatban, a lakáshitel igénylése ugyanis egyszerű és gördülékeny, ráadásul nincsenek buktatók vagy teljesíthetetlen és magas költséget jelentő feltételek. A bank egyszerűen teljesíthető kritériumokat állít, ezért aztán gyorsan igénybe lehet venni a lakáshiteleit hitelkiváltásra. A legfontosabb persze, hogy a lakáshitel kiváltással jelentős összeget takaríthat meg, amelyről a lakáshitel kalkulátor ad pontosabb képet a www.fairlakashitel.hu honlapon.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A megjelent adatok, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A Bank az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal, továbbá ajánlati kötöttségét kizárja és fenntartja magának a változtatás jogát, valamint a jogot az igénylések visszautasítására. A termékek és szolgáltatások részletes szabályait, az egyéb általános feltételeket a Bank hatályos hirdetményei, általános szerződési feltételei, valamint üzletszabályzatai tartalmazzák, melyek vonatkozásában a Bank fiókjaiban vagy a honlapon érdeklődhet, illetve tájékozódhat.