Új építésű apartmanok a Római parton

eladó apartman római partA Római parton lévő új apartmanok kiválóak azon családok számára, akik a nyugodalmas környezet és a modernséget szeretnék ötvözni! Ugyanis az ingatlanokat egy mesés, 8000 nm-es, füvesített terület öleli körbe. A madárcsicsergés és a szabadtéri kikapcsolódás tehát mindössze pár lépésre van! Az eladó ingatlanokat pedig az okos otthon technológia az, ami igazán csúcsmodernné teszi. Több méretben is kaphatóak az eladó apartmanok a Római-part mellett. A részletes információkért ajánlott felnézni a Római Lakópart oldalára, de röviden összegezve: A lakások mérete ötven és százhuszonkettő nm2 között mozog. A kisebbek két szobával rendelkeznek. Míg a nagyok (pl. a penthouse apartman) a több szoba mellett hatalmas teraszokkal is büszkélkedhetnek!

Buda és az új apartmanok

Az a nagyszerű a Római-part környékében, hogy habár rendelkezik azzal nyugis, nyaralós hangulattal, még mindig Budapestről beszélünk. Azon belül is a harmadik kerületről. Tehát azok is jól járnak vele, akik pörgősebben szeretik élni az életüket. A Duna-part pedig mindössze pár percre van. Azok tehát, akik csónakázni vagy kajakozni szeretnének, szinte rögtön otthon érzik majd magukat.

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ingatlant

A lakópark weboldalára ellátogatva könnyen átnézheti, hogy egészen konkrétan milyen paraméterekkel is rendelkezik egy ilyen új építésű ingatlan. A weblapon felsorakoztatott otthonokra klikkelve nem csupán szöveges ismertetőt, de képeket és designokat is talál. Ezek az illusztrációk kiválóan bemutatják a lakópark lakásait.