Hogyan növelje vállalkozása versenyképességét?

A cégek körében népszerűek a vállalkozásfejlesztéssel és telephelyfejlesztéssel kapcsolatos pályázatok. A telephelyfejlesztéssel foglalkozó pályázatokkal elsősorban a hazai ipar fejlesztése érdekében a vállalkozások versenyképességének növelését szolgáló célokra lehet pályázni.

A vállalkozás-és telephelyfejlesztési pályázattal..

Bővülhet a mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitása, a géppark és az infrastruktúra az adott helyeken. A telephelyfejlesztéssel az eszköz és gépbeszerzés is megoldódhat. A vállalkozásfejlesztési pályázatok során a már felsorolt típusú vállalkozások akár vissza nem térítendő támogatásban is részesülhetnek, amit online megjelenésre, értékesítésre, az e-kereskedelem javítására, marketingre vagy piackutatásra fordíthatnak.

Amire ügyeljen a pályázatoknál..

Pozitív, hogy napjainkban számos vállalkozásfejlesztési és telephelyfejlesztési pályázatot találni, ám a nagy érdeklődés miatt gyakran néhány nap alatt betelnek a keretek. Épp ezért ébernek és figyelmesnek kell lenni, hogy szinte már a megjelenéskor meg tudják tenni a szükséges lépéseket az adott pályázat beadására.Ugyanakkor fontos a türelem: a különböző vállalkozásfejlesztésre és telephelyfejlesztésre szolgáló pályázatoknak akár több hónap is lehet az átfutása. Ahhoz, hogy semmiképpen sem feleslegesen várjanak, a vállalkozásoknak érdemes profi szakembereket felkérni a pályázatok megírására, akikkel jóval nagyobb az esély a sikeres leadásra.

.