Felmondaná jelenlegi kötelező biztosítását?

Közeledik kötelező gépjármű felelősségbiztosításának évfordulója? Kötelező biztosító váltással ezreket takaríthat meg, a biztosítók élesen versenyeznek a gépkocsi tulajdonosok kegyeiért, ami a biztosítási díjakon is meglátszik. Amennyiben jobb és olcsóbb kötelező biztosításra cserélné a jelenlegit,  váltson az MKB Biztosítóra az MKBB Direkten!

Kötelező biztosítás váltás a kedvezőbb díjszabásért!

Az MKBB Direkt rendkívül kedvező áron kínálja biztosítási díjait. A további díjcsökkentésért számos kedvezményt is igénybe vehet, mint például a közalkalmazotti és köztisztviselő kedvezmény, díjfizetési kedvezmények illetve casco és lakásbiztosítási kedvezmény. Azonnal megtudhatja fizetendő KGFB díját, mivel azt könnyen kiszámolhatja a kötelező biztosítás kalkulátor segítségével. A megbízható, stabil háttérrel rendelkező MKB Biztosító nonstop, azaz a nap 24 órájában rendelkezésére áll online illetve hétfőtől-péntekig  a honlapon feltüntetett időszakban a  06 (1) 886 6900-as telefonszámon hívható, ahol bátran érdeklődhet a kötelező biztosítás váltással kapcsolatban. Ha az MKBB mellett dönt, nem szükséges személyesen befáradnia a központi irodába sem, ugyanis telefonon, vagy online is kényelmesen elintézheti a kötelező biztosítás váltását.

Az előző biztosítás felmondása

Ne feledje, ahhoz hogy sikeres legyen a biztosító váltás, a jelenlegi kötelező biztosítás felmondása legalább 30 nappal a biztosítási évforduló dátuma előtt meg kell, hogy történjen! A felmondása mindenképpen írásban történjen, amit eljuttathat faxon, postán vagy személyesen biztosítója ügyfélszolgálatára.