A sokoldalú professzionális kis – és nagyvállalati telefonközpont

panasonic-telefonkozpont

Panasonic telefonközpont

A nagy múltú márkás termékekből álló, komoly irodai telefonközpont rendszereket kiépítő és profi módon beszerelő Hacsatel Kft új és használt telefonrendszerek kiépítésével is foglalkozik, bármilyen igényünkkel fordulhatunk hozzájuk.

Professzionális és minőségi, és komoly márkával rendelkező termékekkel segítenek bennünket a hatékony telekommunikációban, azaz egy mai színvonalat ellátó, irodai, vállalati telefonközpont kiépítésében.

Választhatunk analóg vagy digitális készülékeket, különböző típusú alközpontokat, tápegységeket és bővítő kártyákat is azok mellé. A telefonközpont rendszerek kiépítőjeként mindenre tudnak a cégünk, vagy irodánk számára professzionális megoldásokkal szolgálni. Az IP alközpont igénylése esetén, például megadhatjuk szám szerint is az éppen kialakítandó, megrendelt telefonközpont felhasználóinak számát: hogy 30 vagy éppen 250 felhasználóra szeretnénk-e az adott központot optimalizálni.

Akár Call Center, akár egy más jellegű, nagy irodai hálózati rendszer telekommunikációs kiépítésében gondolkodunk – minden esetben érdemes a Panasonic hazai képviseletéhez fordulnunk, hiszen a professzionális minőség és márka mellett még olyan sokoldalú és egyedi szolgáltatásrendszer kiépítésére is lehetőségünk nyílik, amilyet még csak el sem képzeltünk, amikor a telefonközpont igénye megszületett a fejünkben.