Ha lakásbiztosítás, akkor MKB Biztosító

lakásbiztosításLakásbiztosítást kötne, vagy lakásbiztosítót váltana? Íme néhány érv, ami megkönnyíti döntését, hogy miért válassza az MKB Biztosítót.

Kényelmes. Ez a szó már önmagában kifejező, ha arra gondolunk, hogy mennyi nyűggel is jár az ügyintézés. Időpontfoglalás, várakozás és egyéb problémák amik a személyes ügyintézéssel járnak. Az MKB lakásbiztosítás megkötésénél nem fog ilyen problémákba ütközni, ugyanis az MKBB Direkt honlapjára ellátogatva otthonából is megkötheti lakásbiztosítását.

Gyors. Az online ügyintézéssel együtt jár a gyorsaság. Elég eldöntenie, elég egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép és néhány perc alatt már meg is kötötte a lakásbiztosítást.

Könnyen kiszámítható. Az MKBB Direkt honlapján található lakásbiztosítás kalkulátorral egyszerűen kiszámíthatja fizetendő díját a beállítások függvényében.

Rugalmas. Szerződését személyre szabhatja kiegészítő biztosításokkal. Ez azt jelenti, hogy igényeinek megfelelően az alap biztosítási körön túl kiegészítő fedezetekre is kiterjesztheti szerződését, mellyel még inkább bebiztosíthatja értékeit.

Kedvező. Számos kedvezményt is igénybe vehet, melyek csökkentik fizetendő lakásbiztosításának díját. Ilyen például a honlapon megkötött lakásbiztosítás esetén járó 25%-os extra online kedvezmény, az 5%-os e-kommunikációs kedvezmény, továbbá az éves díjfizetés esetén járó 8%-os, illetve a csoportos beszedési megbízás díjfizetési módnál igénybe vehető 5%-os engedmény.