Hogyan előzhető meg a duguláselhárítás?

dugulas_elharitas_BudapestNyugodtan ránk bízhatja ezt a kellemetlen és piszkos feladatot, mint amilyen a makacs, legádázabb duguláselhárítás! Na de, miért is alakul ki a makacs dugulás, amit már aztán házi, otthoni módszerekkel szinte lehetetlen kezelni, vagy megszüntetni?

A legtöbb esetben természetesen azért, mert olyan dolgokat is beleengedünk a lefolyókba, amiknek ott nem lenne helye. A magas cellulóz- vagy rost tartalmú papír és háztartási hulladék – pl. a nedves törlőkendő, a papírkéztörlő hiába puha, de mégsem tud a lefolyóvízben könnyen feloldódni, és ez által létrejön a dugulás.

A fürdőszobában leggyakrabban ez váltja ki az égető duguláselhárítás problémáját. A konyhában, a mosogató lefolyóján keresztül, a szifonba tudnak kerülni olyan anyagok – elsősorban darabos ételmaradékok, melyeket leöblítünk, és ha nincs konyhamalac, amely elnyelné és felaprítaná ezeket a darabos maradékokat, akkor bizony itt is SOS helyzetet fog teremteni lassacskán egy égető duguláselhárítás.

Azonban ekkor se ijedjen meg: hívjon minket bátran! Hiszen 1-2 órán belül, Budapesten és környékén díjtalan kiszállással vállaljuk a legmakacsabb dugulások azonnali elhárítását is!