Ha számítástechnikai eszköz, alkatrész kell, akkor Aqua

aqua-computerNyilván a számítástechnika és az informatika fejlődése még hagy maga után kívánnivalót idehaza, főleg a fejlett nyugati országokhoz képest, azonban elmondható, sok ember ma már el sem tudja képzelni a mindennapjait ezek nélkül az eszközök nélkül. Biztosan nem egy embernek ismerős az érzés, hogy gyakorlatilag még a szemét sem nyitotta ki reggel, máris bekapcsolta a notebookot vagy az asztali számítógépet. Az ilyen „digitális bennszülötteknek” biztosan ismerős az Aqua electromax neve, amely piacvezető a számítástechnikai boltok palettáján. Viszont az informatikában kevésbé járatosaknak sem idegen a név.

Hatalmas választék

Ebben az üzletben ugyanis több mint kétezer termék van raktáron, és ennél sokkal többet lehet rendelni. Aki vállalkozó kedvű gamerként valódi játékos asztali számítógépet akar építeni, ugyanúgy megtalálja a szükséges alkatrészeket, mint azok, akik Dell vagy Acer laptopjukhoz akarnak csinos notebook táskát keresni.

Webshop és számos bolt Budapesten és Székesfehérváron

Elismerésre méltó az alkalmazottakban, hogy legyen szó a négy budapesti vagy az egy székesfehérvári bolt valamelyikéről mindegyikben kedvesen és készségesen segítenek megtalálni a megfelelő holmikat. A számítástechnika mesterei sem tudják zavarba hozni őket, bármilyen „szakbarbár” is a kérdés, ahogy a legtudatlanabb vásárló sem tudja kihozni őket a sodrukból. Ha nem hiszi, tesztelje valamelyik számítástechnikai boltjukban vagy a www.aqua.hu weblapon.