Amit a lakásbiztosításról tudni kell

lakásbiztositasNincs olyan ember, aki nem utálná a különböző apró betűs részeket a szerződésekben. Sokakat ért már kellemetlen meglepetés egy-egy kevésbé alaposan átolvasott kontraktus után. Nos, aki a Genertel biztosítónál köt lakásbiztosítást, az várhatóan nem találja magát kellemetlen helyzetben. Kezdjük azzal, hogy a lakásbiztosítás több mint húszféle káresetre nyújt fedezetet, gyakorlatilag a legnagyobb veszélyekben nyújt segítséget a lakás biztosítás.

Mire nyújt fedezetet a lakábiztosítás?

A lakásbiztositas térít a felhőszakadás, jégverés, árvíz, betörés, de még a tűzkár ellen is. Márpedig az ilyen eseményeket egyetlen lakás- vagy háztulajdonos sem tudja elhárítani, legfeljebb a helyzethez képest felkészülni lehet rájuk. A lakásbiztosítás árát a www.genertel.hu honlapon bárki könnyedén kiszámolhatja: néhány adatot kell megadni a tulajdonosról és az ingatlanról, és a lakásbiztosítás kalkulátor máris közli, milyen költségekkel kell számolni. Azonban kedvezőbb áron juthat hozzá az a szerződő fél a lakásbiztosításhoz, amelyiknek már van más, élő biztosítása a Genertelnél. Ráadásul, amennyiben már létezik lakásbiztositasa, akkor az 50 négyzetméternél kisebb melléképületet ingyen biztosítják.

Lakásbiztosítás kötés online

Mindehhez nem kell sorban állni, hosszú időt várni: interneten keresztül bármikor és bárhonnan megkötheti a lakás biztosítást, mindössze a lakásbiztosítás kalkulátor használata után ki kell tölteni a lakásbiztosítás űrlapot. A lakásbiztosítás megkötését áttekinthető és pontos leírás segíti – így garantált a teljes átláthatóság.