Virágküldés egy külföldi ismerősnek

Az emberek gyakran elköltöznek. Ki közelebbre, ki messzebbre. Ennek lehet munkával és magánélettel kapcsolatos oka is. A külföldre való költözés sem számít ritkaságnak. De az ünnepek mindenhova magunkkal kísérnek minket, az pedig valamilyen ajándékozást jelent. A virágküldés egy kitűnő mód a külföldön élő hölgy ismerősei megajándékozására. Erre most jöhet a kérdés: Nemzetközi virágküldés? Létezik ilyen? De még mennyire! Számos olyan virágküldő szolgálat létezik, akik a külföldi virágküldésre specializálódtak. Az Interflora is ilyen például.

Hogyan kell a nemzetközi virágküldést elképzelni?

Jogosan teheti fel az ember a kérdést. Hogyan kell a virágküldést külföldre elképzelni? Feladják Magyarországon, aztán a futár majd elviszi Németországig? Természetesen nem. Netán csak nem a Mézga családból jól ismert fénypostát használják? Aligha. A válasz ennél sokkal egyszerűbb. Az Ön által megbízott virágküldő szolgálat felveszi a kapcsolatot az adott országban lévő partnerével, átadja nekik az Ön rendelését, akik pedig ezután kiszállítják a virágcsokrot. Az egészben a legjobb, hogy mivel a virágküldést egy helyi cég intézi, a kiküldött csokor akár néhány óra alatt megérkezhet!

Meddig ér el a virágküldő szolgálat „keze” ?

Országból annyi, mint hal a tengerben. A kérdés már csak, hogy hány helyre küldhető virágcsokor? A válasz pedig virágküldő szolgálatonként változik. Az Interflora oldalán például száznál is több országból lehet választani. De a legtipikusabb országok közé tartozik Ausztria, Németország, Anglia, Franciaország és persze a kimaradhatatlan Egyesült Államok.