Tudnivalók a személyi hitel igényléséről

személyi hitelTöbbé nem kell pusztán az információért a bankba fáradnia, sorban állnia, a személyi hitelről pillanatok alatt bármit megtudhat. A www.citibank.hu weboldalon az összes személyi kölcsönnel kapcsolatos tudnivalót egy helyen megtalálja, ráadásul hétköznaponként a bank munkatársai akár élő chates beszélgetésben nyújtanak felvilágosítást. Amennyiben azonnali igénylés mellett dönt, a gyors, online regisztráció során csupán néhány adatot kell megadnia, és máris megtette az első lépést a személyi kölcsön megszerzéséhez vezető úton.

Miért érdemes személyi hitelt igényelni?

A személyi hitel árfolyamkockázat nélkül nyújt megoldást hirtelen felmerülő nagyobb kiadásra, vagy tervezett költésre. A személyi hitel kiszámítható, tervezhető kiadást jelent, és nem fordulhat elő, hogy egyik napról a másikra megugrik a törlesztőrészlet. A személyi kölcsön kamata kedvező, gyorsan, alacsony kezelési költség mellett juthat hozzá. Az összeg 400 ezer és 6 millió forint közé eshet, további előny, hogy ezt az összeget kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelheti. Ezért csak meghatározott feltételeknek kell megfelelni, és máris jelentkezhet a személyi kölcsönért.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a honlapon található leírás alapján, regisztrációt követően  a bank munkatársa visszahívja, így telefonon mond el minden apró részletet a Citibank személyi hitelről. THM: 12,5%-26,1%