Nagyvállalati és egyedi szoftver fejlesztése

Egyedi szoftverek fejlesztése vagy a már meglévők használata? Ez attól függ, hogy mire van szükségünk. Cége logisztikáján szeretne valamit könnyíteni? Netán olyan technológiára van szüksége, amivel könnyen elérheti ügyfeleit SMS formájában? a Binarit.Cargo és SMSGateway ezeket a célokat szolgálják! Az első egy telefonos alkalmazás, ami egyszerre segíti ügyfeleit a tájékozódásban és cégét logisztikában. A második egy nagy mennyiségű SMS kiküldésére alkalmas rendszer. Ergo tökéletes arra, hogy értesítéseket vagy egyéb promociókat küldjön vele. Mindkettő működéséről részletesebben olvashat a weboldalon.

Ha viszont nem talál a piacon az igényeiknek megfelelő szoftvert…akkor se csüggedjen! A Binarit.hu főprofilja ugyanis az egyedi szoftverek fejlesztése.

Itt az egyedi pontosan azt jelenti, mint aminek hangzik. Egyedi igényekre és elképzelésekre készített szoftverek. Legyen szó pénzügyről, logisztikáról vagy más nagyvállalati igényekről. A cég több kiemelkedő sikerű nagy hazai és nemzetközi projectben is részt vett már. Ügyfelei között találhatóak bankok, biztosítók és egyéb pénzügyi csoportok is. Az egyedi szoftverfejlesztés folyamán olyan Microsoft alapú techet használnak, mint például Visual Studio, Team foundation, C++ és C# stb. Ha pedig JAVA-ról van szó, akkor JEE, EJB3, JPA, Maven, Hudson stb. A komplett listát megtekintheti az egyedi szoftverfejlesztésről szóló aloldalon. Ha kérdése van, keresse a Binarit.hu munkatársait emailben vagy telefonon.