Iroda bérlés nem csak Budapesten

kiadó iroda és irodaházA hazai irodapiacon, legyen szó Budapestről vagy az ország más pontjáról, számos bérelhető iroda található. Mielőtt választ közülük, érdemes sorra venni, hogy mit is takar az egyes kategóriák elnevezése, és pontosan milyen különbségek vannak köztük. Az A kategóriás irodaházak a legmagasabb színvonalúak, ezen belül is használatos A+ vagy AA megjelölés, amely még minőségibb szolgáltatást jelenti.

Mi jellemző az A kategóriás irodaházakra?

Az A-kra jellemző, hogy kötelező a modern kábelvezetés, az első osztályú kivitelezés, a színvonalas facility management, a modern légkondicionálás, a biztonságos és fedett autóparkolási lehetőség. Ehhez írják még elő a 24 órás hozzáférést és biztonsági szolgálatot. Az egyéb követelmények között szerepel nagy sebességű liftek megléte, meghatározott belmagasság, szünetmentes áramellátás, kettős üvegezésű ablakok, prestige minőségi recepciós terület, étterem, egyéb szolgáltatások az épületben vagy a közvetlen környezetében.

Mi jellemző az B kategóriás irodákra?

A B kategóriás kiadó irodaházak jellemzően mindössze egy-két A-megjelölésű kritériumnak nem felelnek meg, és míg az A-osztály minimum 1000 négyzetméter kiadható irodaterületet takar, itt ez a szám már csak legalább 750 négyzetméter. A legalacsonyabb kategóriának a C számít, ezek sem az A, sem a B követelményeit nem teljesítik. A www.irodakereso.info oldalon mindegyik típusúra talán kiadó irodát, irodaházat.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Iroda kereső portál
Author Rating
51star1star1star1star1star