Hitelkártya igénylés feltételei

hitelkártyaA Citibank hitelkártya igényléskor a bank nem várja el, hogy számlán pénzt tartsanak náluk az ügyfelek. Amennyiben az igénylő megfelel a hitelelbírálás feltételeinek, máris élvezheti a rendelkezésre bocsátott, személyre szabott hitelkeret előnyeit. A hitelkártyát tulaja világszerte széles körben használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre, és internetes vásárlásra.

Hitelkártya ajánlatok

A Citibank számos hitelkártya lehetőséget kínál. A Citi Life kártyával például Citi-pontokat lehet gyűjteni: minden vásárlásból visszajár, és az így gyűjtött egységeket pénzvisszatérítésre, árkedvezményekre és különleges ajánlatokra válthatják be. Az új kártyák már rendelkeznek a Pay Pass funkcióval, az érintés nélküli fizetési mód jelentősen meggyorsítja a kisebb összegű vásárlásokat időtartamát.

Co-Branded hitelkártyák

A Shell-Citibank hitelkártyával minden Shell töltőállomáson való tankolás után 3 százalékot jóváírnak, és a társkártyákkal végzett vásárlások után szintén jóváírás jár.

A Telekom-Citibank hitelkártyáknál nincs éves kártyadíj, a havi díj is csak 690 forint, ráadásul Telekom számláinak végösszegéből akár 20 százalékot is visszatérítenek. Az Ultima hitelkártyát kizárólag a Citibank legkülönlegesebb ügyfelei vehetik igénybe: többek között emelt szintű utazási csomag és hozzáférés 600 reptér VIP-várójához jár vele. A Citigold Club tagjainak a nemzetközi luxusmárkák hazai képviselői állnak rendelkezésre. A Klasszikus Citibank arany- és Citibank ezüst hitelkártya és a T-Mobile Citibank hitelkártyák új ügyfelek számára már nem elérhetők.