E-mail marketing szolgáltatás

Több potenciális ügyfelet szeretne cége weblapjára? Vállalkozása profitálhatóságán szeretne javítani? Az E-mail marketing és a hozzá tartozó kampányok ebben segítenek! A Perform Média óriási, aktív e-mail címeket tartalmazó fogyasztói email adatbázisa több mint ötszázötvenezer címmel büszkélkedik. Ezek más és más beállítások szerint, több módon is szűrhetőek. Az e-mail kampányok így könnyen cégre szabhatóak és biztos azokhoz jutnak majd el a levelek, akik cége szempontjából fontosak.

Na de hogyan is kell ezt elképzelni?

Rugalmas eDM adazbázis

Természetesen minden vállalkozás szemszögéből azon a potenciális vásárlók, ügyfelek felkeresése a legfontosabb, akik a cég tevékenységével valahogy összeköthetőek. Tehát például ha CASCO biztosítással „házalunk”, akkor ésszerűen olyanokat érdemes megkeresni az e-mail kampányokban, akik rendelkeznek gépjárművel. Ha pedig kisállat kütyüs webshopunk van, akkor pedig a kutya és macska gazdikat. Az elektronikus direkt marketinghez használt eDM adatbázis ilyen paraméterek szerint is szűrhető.

Az életkor, nem illetve pénzügyek csupán pár az alap szűrési beállításokból. De variálható még kerület, ingatlan típus és hobbik szerint is. A cél az, hogy a cége számára legrelevánsabb fogyasztói csoportot célozzuk meg.

Lead Generálás és Adatbázis építés

A Perform Média az e-mail marketinges kampányok kivitelezésén kívül további, más szolgáltatásokat is nyújt kliensei részére. Ilyen pl. a lead generálás és az adatbázis építés is. Ha további részleteket kíván megtudni a Perform.hu direkt marketinges szolgáltatásiról, akkor kukkantson fel a weblapra!