AXA Vállalkozói számla a takarékos cégeknek

Minden lehetséges információt tudni szeretne a vállalkozói bankszámlákról? A piac széles körben kínál termékeket, minden bizonnyal érdemes átpörgetni néhány hitelintézet ajánlatát. Az persze kérdés, hogy miután a weboldalra ellátogatott, akar-e a következőre kattintani, ugyanis nehéz kedvezőbb feltételekkel megnyitni vállalkozói számlát, mint amit itt talál. Az AXA Vállalkozói Számla megnyitási díját elengedik, ahogy az első évben a számlavezetési díjat is. A Bank ön helyett kikéri a bankszámla nyitásához szükséges cégkivonatot, utánajárást és pénzt takarítva meg Önnek.

Létezik ilyen kedvező vállalkozói számla?

A céges bankszámlához nulla forintért kapcsolódik egy beépített, 25 millió forint értékű utasbiztosítás is. S ha mindez nem volna elég, a számlához igényelhető AXA Business MasterCard kibocsátási díja sem kerül semmibe, ahogy az első évben a bankkártya havi díja is nulla forint. Persze ennyi nullát látva bárki kételkedhet, tényleg jó vállalkozói bankszámla leírást olvas-e? Pedig a Bank honlapján elérhető teljes körű tájékoztatás alapján minden egyértelmű.

Ha mégis kérdése lenne, a Bank Telefonos Ügyfélszolgálata kérésre visszahívja, és készséggel tájékoztatja a céges bankszámlához kapcsolódó tudnivalókról. S hogy ne felejtsük el: a kedvező számlavezetési díjra az alacsony tranzakciós költségekkel kontrázott rá az AXA Bank.