Automata öntözőrendszer telepítés gondok nélkül!

Automata öntözőrendszerGyakran megdöbbenve tapasztalom azt, hogy egy már letelepített automata öntözőrendszernél milyen hiányosságok okán hívnak ki engem javítani. Látom, hogy a telepítés teljes közömbösséggel volt elvégezve, így tulajdonképpen „hányaveti” módon lett összerakva az automata öntözőrendszer. Nem is feltétlen minőségen aluli termékekből, vagy teljesen szakmaiatlan módon, inkább gépiesen és nem úgy, mint – szolgáltató szemmel nézve – szerintem azt minden megrendelő megérdemel. Ez egyébként még a jobbik esetek közé tartozik és szerencsére, hogy a javítani valók közül ez a leggyakoribb, amivel találkozom.

A legmegdöbbentőbb tény viszont az, hogy a leginkább minőségen aluli automata öntözőrendszer telepítésekért kérik a legtöbb pénzt. Szinte ezekben az esetekben mindig ezzel az adattal találkozom. Amikor minden gyenge, a vezérlő, a cső, a szórófejek, a legolcsóbb és egymáshoz nem illő van összefabrikálva sokkal több erőfeszítéssel, mint amibe egy minőségi automata öntözőrendszer összerakása kerülne. Nagyon szomorú helyzet az, amikor azt kell mondani, hogy nincs értelme a javításnak. Ugyanis, ha itt betömöm, akkor ott kilyukad! Ha itt megtoldom, akkor ott elszakad! Sajnos kidobott pénz volt az ablakon, és csak pár dolog ebből az automata öntözőrendszer alkatrésztengerből az, amit fel tudok használni úgy, hogy az tényleg jó legyen. Ilyenkor én magam is megvezetve érzem magam a szakmámban, a szakmám jó hírében, nem csak a kerttulajdonosok a pénzükkel.

Természetesen olyan tökéletes automata öntözőrendszereket ritkán látok, amit nem én építettem. Ennek egyszerű oka az, hogy nem kell őket javítani. Illetve, ha kell is, akkor az ilyen korrekt berendezéseknek korrekt öntöző telepítőjük is van, aki vállalja a felelősséget még sok éven a telepítést követően. Jómagam is közéjük tartozom, és remélem, hogy a mi munkánk fog érvényesülni hosszútávon! Ezért hoztam létre a weboldalamat és azért, hogy az automata öntözőrendszer szolgáltatásom hirdetése mellett olyan korrekt tájékoztatást nyújtson, amivel felfegyverkezve egy kerttulajdonos sikeres döntéseket tud hozni. Továbbá azért, hogy kész árajánlatokat és terveket tudjon küldeni nekem, ha szívesen ellenőriztetné egy szakemberrel a tartalmukat! A remélt üzleti kapcsolaton túl, én örömmel beárazom Önnek ezeket az ajánlatokat azért, hogy lássa milyen egy másik árajánlat összehasonlításában. Végül is legalább két adatra van szükség, hogy lehessen választani! Ugye?