Szakszerű és gyors költöztetés

Profi költöztetés

Profi költöztetés

Cégünk sokféle költöztetést vállalt már, legyen az iroda, lakás esetleg családi ház, belföldi vagy külföldi, egy vagy többfordulós kanyarok, stb..  Természetesen vannak olyan költöztetések, melyek különösen nagy figyelmet igényelnek, ilyenek lehetnek a törékeny, érzékeny vagy drága bútorok, berendezések egyéb értéktárgyak.

Amennyiben segíteni szeretnénk a költöztetők munkáját, úgy igyekezzünk minél alaposabban és biztonságosabban becsomagolni értékeinket. Ne szétázott kartondobozt használjunk és ne a leggyengébb kukás zsákot, ugyanis ezek alkalmatlanok mindenféle szállításra, csomagolásra.

Költöztető szakembereinknek igyekezzünk minél több infót megadni az elszállítandó tárgyakról, bútorokról, dobozokról, ugyanis nem mindegy, hogy egy vagy többfordulós egy költöztetés, vagy, hogy melyik teherautóval érkeznek a kollégák.

Ha sikerült felmérnünk, akkor jöhet a csomagolás, pakolás és máris kezdődhet a költöztetés. A Servitius Group profi költöztető csapattal rendelkezik, akik eddig minden felmerülő problémát sikeresen megoldottak.