Hitelkalkulátor az egyes hitel fajtákra

hitel kalkulátorNem egy és nem két banki szakértő ír hosszú cikkeket arról, hogy milyen típusú hitelek léteznek. Óriási a különbség ugyanis a személyi hitelek és a lakáshitelek között, de ezeken belül is több csoportot találunk.

Nem mindegy milyen hitelt választunk!

A Hitelválasztó.hu portálon olvasható cikk például akkurátusan összegzi, hogy a lakáshiteleknek milyen típusait ismerjük, lásd államilag támogatott vagy piaci kamatozású, és még sorolhatnánk. Ha szakemberek úgy látják, nem árt tisztázni a különbségeket, akkor nyugodtan elhihetjük, hogy nem egyszerű tájékozódni a hitelek piacán. A navigálásban azonban segítenek a hitelkalkulátorok. Sokszor könnyen megragadja a gondolatainkat az ilyen vagy olyan banki termék, azonban a számok sosem hazudnak, feketén-fehéren megmutatják, hogy melyik hiteltípust és melyik ajánlatot érdemes választani. Aki lakáshitel felvételére készül, az mindenképpen alkalmazza a lakáshitel kalkulátort.

A hitelvalaszto.hu segít eligazodni a hitelek között

Az ingatlan hitel kalkulátor az egyes bankok internetes oldalán is elérhető, és a bank termékei között segíti az eligazodást, míg vannak portálok, például a hitelvalaszto.hu is, amely több bank lehetőségeit összegzi. A portálon található személyi hitel kalkulátor, hiszen ne feledjük, a személyi hitelek között is adódnak különbségek. Legyen szó lakás hitelkalkulátorról vagy szabad felhasználású hitel kalkulátorról, a kívánt paraméterekkel számolva pontosan megmutatja, hogy milyen kötelezettséget kell vállalni a hitelfelvételhez.