LED-es patikai keresztek, avagy Patika a láthatáron

patikai keresztek

patikai keresztek

Kinek ne jönne elő rémálmaiban, hogy egy idegen városban sürgősen gyógyszerhez kell jutnia az éjszaka közepén? Akár nappal is komoly kihívást jelent egy éppen nyitva tartó gyógyszertárat megtalálni. Ezen helyzetek kiküszöbölésére nagy segítség lehet a LED világítástechnikára alapuló úgynevezett patika kereszt. Miért is fontos ebben az esetben a LED technológia?

Az energiatakarékosság mellett különösen fontos a világítási berendezés megbízhatósága, hatékonysága és rugalmassága. Biztosítania kell mindenféle időjárási körülmények között azt, hogy akár több száz méterről is jól észrevehető legyen.

A modern, LED világításra épülő patika keresztek a minimális elektromos fogyasztás mellett mindenféle elvárásnak megfelelnek. Különböző méretekben, egy-, és kétoldalas kivitelben készülnek, testre szabható műszaki megoldásokkal. A legegyszerűbb megoldás is lehetőséget biztosít 21 féle különböző animáció megjelenítésére, amelyet egy infravörös távirányítóval szabályozhatunk.

A 8 karakterre elegendő betűmegjelenítés bármilyen nyelven beállítható, fényérzékelője segítségével a külső fényviszonyoknak megfelelően automatikusan állítja a fényerősséget. Egy komolyabb patika kereszt az energiatakarékossága mellett már szöveget, képet, és videót is meg tud jeleníteni. Belső memóriáját interneten keresztül is feltölthetjük, akár otthonról is. Egyszerűen aktualizálhatjuk a futó akciók megjelenítését, a nyitva tartás változását.