Tartós szemszárazság? Artelac® Rebalance

Komplex összetételének köszönhetően az Artelac® Rebalanc (www.artelac.hu/termekek/artelac-rebalance-szemcsepp) hatékonyan enyhíti a szemszárazság olyan kellemetlen tüneteit, mint az égő, szúró, viszkető érzés vagy a homályos látás. Emellett az Artelac® Rebalanc szemcsepp a tartós szemszárazság esetén felmerülő komolyabb problémákra – idegentest-érzés, fényérzékenység, szemhéjak elnehezülése, szem kivörösödése – is megoldást nyújthat.

Az Artelac® Rebalance segít megállítani a száraz szem tüneteihez vezető eseménysort, nedvesíti a szemet és megvédi a felszínét. A szemcsepp könnyen alkalmazható, jól tolerálható és akár kontaktlencsével is alkalmazható. Amennyiben valaki szemműtéten esik át, az operáció utáni rehabilitáció megkönnyítéséhez szükség lehet a száraz szem tünetek hosszan tartó enyhítésére. A nőknél változókorban csökken az androgén szintje, ami növeli az életkorból adódó szemszárazság kialakulásának kockázatát. Idősebb korban csökken a könnytermelődés, emellett egyes betegségek (pl. a cukorbetegség), bizonyos gyógyszerek (pl. nyugtatók, fogamzásgátlók) szedése szintén szemszárazságot okozhat. Az Artelac® Rebalance elsősorban a krónikus könnyhiány következtében kialakuló tartós szemszárazság tüneteinek enyhítésére és a szem megnyugtatására használható. Az Artelac® Rebalance használata mellett fontos odafigyelni egyéb tényezőkre is, amivel csökkenthetjük a szemszárazság kialakulási gyakoriságát. Amennyiben többet szeretne megtudni, termékelőnyökért, tippekért és tanácsokért látogasson el a www.artelac.hu/termekek/artelac-rebalance-szemcsepp weboldalra!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.